Politika kvaliteta

Osnovna delatnost Društva DUMAKO d.o.o. iz Smedereva je transport robe u drumskom saobraćaju.

Misija nam je redovno pružanje usluge transporta robe uz održavanje ujednačenog kvaliteta usluge na zadovoljstvo naših korisnika i time se uklopimo kao čvrsta karika njihovog lanca snabdevanja.

Sigurnost, precizni rokovi, konkurentna cena, ljubaznost, privrženost korisniku, predstavljaju osnovne karakteristike u radu našeg Društva.

Prisutnost na domaćem tržištu, delom i tržištu jugoistočne Evrope, predstavljaju samo polaznu tačku ka našem krajnjem cilju: osvajanje zapadnoevropskog tržišta,proširenje voznog parka, motivisanje zaposlenih i razvoj tehnologije.

Na tom putu posebnan oslonac vidimo u našim kadrovima. Kontinuirana edukacija, učenje na iskustvu, jasno definisanje pojedinačnih zadataka, odnos prema korisniku građen na međusobnom poverenju, uvažavanju i razumevanju, su osobine koje zaposleni u našem Društvu poseduju. Za takav predani rad i vernost Društvu, politika nagrađivanja je posebno definisana.

U našem poslovanju korišćenje savremenih tehnologija prisutno je u svakodnevnom radu. Takav pristup oslikava ozbiljnost firme, pomaže zadržavanju postojećih klijenata i obezbeđuje pridobijanje novih. Visok stepen profesionalnosti i korektno poslovanje Društva, omogućava stalnu likvidnost i profitabilnost, što ima za posledicu izmirenje svih obaveza Društva kao i povećanje kapitala.

Aktivno učestvujemo na zaštiti naše okoline i uključujemo se u sve projekte koji doprinose očuvanju zaštite životne sredine.

Naša poslovna politika daje „drugačiji pogled na transport“ i teži stalnom usavršavanju.